ONZE MISSIE: BEDANK UW RELATIES

Kalenders en kaarten voor de zakelijke markt

Onze missie 2018-10-08T14:46:06+00:00
Bureaukalender 2019

Bedank uw relaties aan het eind van het jaar voor de fijne samenwerking en het vertrouwen
Het contact dat u in de decembermaand met uw relatie hebt is zo waardevol. Even langsgaan, kort praatje, kopje koffie en elkaar een goede Kerst en jaarwisseling wensen. Het is zo eenvoudig dit klantcontact en het wordt enorm gewaardeerd!

Kalenders en kaarten
PASSIE voor mooi werk heeft producten ontwikkeld die bij deze missie passen. Geen fles wijn of een kerstpakket, maar een relatiegeschenk met een hoge marketingwaarde. Daarom hebben wij kaarten en kalenders ontwikkeld voor de zakelijke markt. Door uw logo en/of persoonlijke boodschap in te laten drukken bent u met een wand- of bureaukalender een jaar lang onder de aandacht bij uw relatie. Wat wilt u nu nog meer?

Voor elk budget
Onze collectie bestaat uit wandkalenders, bureaukalenders en kerstkaarten. Door dit assortiment te voeren hebben we een eindejaarsgeschenk passend bij elk budget. Daarnaast zijn onze producten al vanaf 10 stuks te bestellen, dus ook geschikt voor kleinere bedrijven of organisaties.

Vriendelijk voor het milieu

PASSIE wil zo weinig mogelijk CO2 uitstoten. En wat ze toch uitstoten, compenseren ze door indirect een project op Sumatra te steunen. Daarom werkt PASSIE samen met drukkerij Zalsman uit Kampen. Deze drukkerij laat na diverse drukwerk­opdrachten een boom planten. Zalsman is hiervoor een samenwerking aangegaan met Paul Burgers van CO2-Operate. PASSIE compenseert zo CO2 en de lokale bevolking ontvangt de opbrengst van de vruchtdragende bomen.

Logo CO2neutraal-drukwerk

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe kalenders,
uitbreidingen van het assortiment en mooie aanbiedingen?

Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja! Ik schrijf mij in.